Waai is sinds februari 2022 officieel B Corp gecertificeerd. We maken nu deel uit van een select groepje koplopers zoals bijvoorbeeld Patagonia en Tony’s Chocolonely.

Dit betekent dat wij ons actief inzetten voor een betere wereld. We houden nauwkeurig bij welke impact wij hebben op de wereld om ons heen. Altijd met het doel om een netto positief verschil te maken voor de planeet, onze werknemers, onze partners en de maatschappij. Als gecertificeerde B Corporation bevinden wij ons in het hart van een wereldwijde beweging die werkt aan een duurzamere en inclusievere economie. Hier zijn we erg trots op en we streven ernaar om de komende jaren nog meer impact te maken samen met onze opdrachtgevers.

Lees hier meer over onze B Corp status.

Like what you're reading? Stay in the loop and sign-up to our newsletter.

We send one out about once a month.

[contact-form-7 id="21"]