Advies

Concreet, toepasbaar en begrijpelijk. Verwacht van ons dus geen rapporten die in de la verdwijnen of luchtkastelen. Maar hands-on advies waarmee direct de volgende stap kan worden gezet. Zo zorgen wij dat onze klanten richting vinden, in beweging komen en hun doelen behalen.

Wat wij doen

Strategisch advies gaat over doelen stellen, keuzes maken en focus aanbrengen.

Dit vraagt om nieuwe perspectieven, scherpe analyses en creativiteit. Door het ontwikkelen van strategische scenario’s en het in kaart brengen van alternatieven ondersteunen wij onze klanten bij het maken van de juiste keuzes.

Onze aanpak

Wij adviseren directieleden en senior-management bij het maken van strategische keuzes. Met onze kennis en creativiteit zorgen wij voor nieuwe perspectieven en out-of-the-box oplossingen. Altijd met oog voor een gezonde balans tussen profit en purpose. Zo zorgen wij voor realistische en praktisch uitvoerbare adviezen met voldoende draagvlak.

Iedere organisatie met purpose heeft een cause, datgenen wat de organisatie voor elkaar wilt boksen. Door stevig op de trommel te slaan en een goed verhaal te vertellen win je anderen voor jouw zaak. Wij helpen organisaties bij het vinden van de juiste partners en het op de kaart zetten van hun cause. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van campagne strategieën, grassroots-organisaties en maatschappelijke bewegingen.

Wicked problems, complexe systemen of veel belangen die bij elkaar komen? Door structuur en overzicht te creëren zorgen wij dat er grip ontstaat op de opgave. Aan de hand hiervan ontwikkelen wij strategische scenario’s zodat er nieuw perspectief ontstaat en een weg vooruit. Zo zorgen wij dat onze klanten richting vinden, in beweging komen en hun doelen behalen.

Contact

Op zoek naar nieuwe perspectieven en hands-on strategisch advies? Wij helpen je graag verder.

Neem direct contact op